Nude by Nubu, a kortárs kedvenc|írta: Csaba

A Garam Judit és Kovács Adél nevéhez köthető Nubu márka hatalmas sikernek örvend hazánkban és külföldön egyaránt. Inspirációik forrása általában valamilyen művészeti alkotás, épület vagy azok részletei (lásd korábbi kollekciójukról írásainkat itt és itt).

A 2007-ben megalapított márka mára már hazánk egyik vezető brand-jévé nőtte ki magát, amit semmi nem bizonyít jobban, mint hogy a fiatal ám a kortárs divatra érzékeny vásárlóközönség elérésének érdekében, megalapította a Nubu almárkáját a Nude by Nubu-t.

C05A1027

A Nubu és a Nude by Nubu tervezői, Kovács Adél (bal oldal) és Garam Judit (jobb oldal) a 2015-ös Marie Claire Fashion Days-en

A Nubu almárkája mindig az aktuális kollekció designjait és a legfelkapottabb darabjait gondolja át, egyszerű szabásvonalak és a brand-re jellemző kiváló minőségű anyagok felhasználásával, természetesen a hordhatóságot szem előtt tartva.

A 2015-ös novemberi Marie Claire Fashion Days-en bemutatott kollekció is ugyanezt ezt a vonalat követi őrizve a Nubu-ra jellemző stílusjegyeket, vagyis hangsúly a funkcionalitáson, a harmónián van ami a tudatos városi férfi és nő mindennapjaira reflektál.

Fotók: Gelencsér Gábor

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s