Véget ért a Mistresses 3. évada|írta: Csaba

Régóta adós voltam több sorozat, köztünk az angol eredetin alapuló Szeretők c. amerikai sorozat évadzáró kritikájával is, bár mentségemre szóljon, hogy (szerencsére) rengeteg olyan divat és sajtóesemény is volt, amiken a blog is képviseltette magát, de most van egy kis nyugalom a karácsonyi őrület előtt, így most igyekszem behozni lemaradásomat a sorozat kritikákat illetően is.

Ami a Mistresses-t illeti, a sorozat stáblistájában ugye változás történt: Alyssa Milano (Charmed) ment, Jennifer Esposito jött, de a már berendelt 4. évadra Esposito nem kapott szerződéshosszabbítást, szóval egy újabb szeretőket kapunk majd jövő nyárra. Alapvetően egy magához képest jó évadot zárt a Mistresses bár természetesen voltak előrelátható fordulatok és momentumok, így a nagy wow faktor számomra elmaradt habár a 3. évad sikerült a legjobbra az utóbbi kettőhöz képest.mistresses-season-3

Tovább spoileresen folytatom!

April szála unalmasra sikeredett ismét és kiszámíthatóra sikerült ismét. Minden évadban összejön egy sármos, normálisnak látszó pasival, de aztán mindegyiknek van valami probléma, ráadásul az éppen kamaszodó lányával is gondok voltak. Az írók végül megoldották a drámát, így April összejött Marc-kal (Rob Mayes), szóval remélem már nem lesz több picsogás és a karakter története új mederben folyhat tovább.Mistresses What Do You Really Want

Karen történetszála egyre inkább izgalmasnak ígérkezett az évad során. A középkorú pszichiáter végül belement egy hármas kapcsolatba Alec-kel és Vivian-nel. Volt itt rengeteg szex, szerelem végül egy baba is becsúszott Karen-nek. Üröm az örömben, hogy Vivian betegsége újból kiújult, akin végül nem lehetett segíteni.

ED QUINN, SONJA BENNETT, YUNJIN KIM

Papírforma volt, hogy Joss és Calista (Jennifer Esposito) megpróbálják úgy forgatni a szálakat, hogy a tehetséges divattervező, úgy tudjon kilépni viharvert házasságából, hogy nevén és márkáján ne essen csorba. Ezt Luca (Noam Jenkins) elcsábításával próbálták meg abszolválni amire Joss természetesen önként és dalolva jelentkezett, viszont arra nem számított, a férfit idő előtt megöli valaki így terelve a gyanút Joss-ra és Calista-ra. Nos, lényeg a lényegben, hogy megkaptuk az évadrejtélyt is, aminek megoldását az utolsó részig elhúzták. Mint kiderült Calista mániákus asszisztense állt a dolgok mögött. Kérdés az, hogy Wilson tovább folytatja a gyilkolászást vagy sikerült Joss-nak megállítania idő előtt.

mistresses-season-3-spoilers1

Még mindig azt vallom, hogy maga a sorozat koncepciója és színésznők jók, itt alapvetően egy tökösebb producerre lenne szükség, aki azt a régóta hiányolt fűszert pótolni tudná sorozatból. A cliffhanger-t bizonyára hamar feloldják majd a negyedik évad első részében. Ami a harmadik évadot illeti: voltak szép pillanatok és izgalmas részek, a Mistresses viszont még mindig megmaradt a poshadt állóvízben, na de majd talán jövőre.

Értékelés: 6/10

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s