Interjú Takács Judittal, a Judit Takács Design alapítójával

Egy márka életében mindig nagy mérföldkő, ha 5. éve van a piacon és e mellett minőségi termékkel áll elő vásárlóinak. Így ha bőr táskákról van szó, akkor Takács Judit termékeiben nem csalódhatunk. A márka idén töltötte be fennállásának 5. évfordulóját, így ennek apropóján Vikivel meglátogattuk Juditot az Október 6. utcában található Open Showroom-ban, ahol egy isteni sajttorta mellett beszélgettünk az elmúlt évekről, távlati terveiről.

Just a Boy in Motion: Szia Judit! Istenien nézel ki! Hogy érzed magad?

Takács Judit: Szia Csabi! Köszönöm szépen! Nagyon fáradt vagyok és még az évnek nincs vége, de ha ezen az utolsó hajrán túl vagyok, akkor jöhet a megérdemelt pihenés!

IMG_5735

JBM: Gratulálok az elmúlt 5 év sikereihez és a szebbnél szebb kollekciókhoz! Hogyan értékeled az elmúlt öt évet?

TJ: Ez kedves tőled! A diplomázást követően (Judit a MOME-n végzett 2010-ben- szerk.) is rengeteg tanulással telt ez az öt év. Tudod, amikor kijössz az egyetem kapuján rengeted álmod, vágyad, terved van ami nagyon jó dolog, de később ezek a tervek, elképzelések letisztulnak mert néhány kivitelezése lehet csak több év alatt, rengeteg befektetéssel valósítható meg. Az iskolában nem feltétlenül készítenek fel a márkaépítés, vállalkozás „hogyan-jára”, így ezek is olyan dolgok voltak, amiket meg kellett tanulnom, sőt a mai napig igyekszem képben maradni, fejlődni és természetesen inspirálódni. Amiben biztos voltam és most is az vagyok, hogy a táskáim csak a legjobb minőségű bőrből készülhetnek, limitált számban.

JBM: A művészi kreativitással és inspirálódással soha nem volt gondod? Mindig megkaptad a múzsa csókot?

TJ: Szerencsére igen (mosolyog-szerk), ezzel soha nem volt baj. Rengeteg tervem és ötletem van a jövőre nézve.

JBM: Ha már tervek, akkor hogyan tervezed a következő 5 évet?

TJ: Nagy valószínűséggel külföldön ugyanis a párom Németországban fog tanulni, így Vele tartok én is. Igyekszem most a feladataimat, a tervezést és minden egyéb teendőt úgy hangolni, hogy azok továbbra is rendben haladjanak annak ellenére, hogy külföldön leszek. Az ünnepek előtt természetesen lesz karácsonyi vásár az Open Showroom-ban illetve Santa Shopban és az Ajándék Terminálon is találkozhattok a termékeimmel. Majd a következő évet az új tavaszi-nyári kollekcióm katalógus fotózásával kezdem. Szeretném majd a márkát fashion week-en megjeleníteni, mint kiállító egy kisebb kapszula kollekcióval.

JBM: A következő kollekciódban lesznek végre férfiaknak szánt táskák is?

TJ: Az igazság az, hogy nekem korábban is voltak férfi táskáim, de hogy őszinte legyek nehéz férfiaknak tervezni, ugyanis ha a számukra elképzelt zseb nincs pont ott a táskán, akkor nem veszik meg, annak ellenére sem, hogy a szín és a fazon már elnyerte tetszésüket. De igen, a következő kollekciómban helyet kapnak az unisex táskák is, amit az urak is bátran hordhatnak majd.

JBM: Mit üzennél a jövő tervezőinek?

TJ: Én az üzenném nekik, hogy mindig nézzenek előre, tanuljanak, legyenek nyitottak és befogadó képesek, és ha valami nem megy, nyugodtan kérjenek segítséget!

Köszönöm Juditnak az interjút! További sok sikert kívánunk!

írta: Csaba

Fotók: Cseh Viktória

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s