Takács Judit bemutatta új táskakollekcióját! | írta: Csaba | képek: Cseh Viktória

Takács Judit tervező “Inside Out” névre hallgató 2015-ös őszi/téli táskakollekcióját mutatta be a divatra éhes közönségnek az Október 6. utcában található Open Showroom-ban. A bemutatót természetesen maga Takács Judit nyitotta meg egy rövid sajtótájékoztató keretében.

IMG_3081

A fiatal tervezőnő egy rövid visszaemlékezésben említette, hogy minden kollekció mögött iszonyatosan sok munka van, viszont szerencsés embernek vallja magát ugyanis mindig sikerült a legjobb partnerekkel együttműködnie. Judit külön kiemelte, hogy magas minőségű bőrkereskedéstől szerzi be az anyagokat, ami szerinte ritka, mint a fehér holló.

IMG_3108

A folyamatos kísérletezés, a határok feszegetése szinte minden tervezési időszakára elmondható így az “Inside Out” névre keresztelt kollekciója sem volt kivétel. De erről egy kicsit később. Most lássuk, hogy mi inspirálta a fiatal tervezőt táskakollekciójának elkészítésében!

IMG_3106

Juditot a házak és azok ismétlődő homlokzata illetve az elemekből (ablakok, erkély, párkányok) kialakított mintarendszer inspirálták. Az anyaghasználatra is jellemző a sokszínű megoldás: marhabőr, tükör és töretett lakk anyagok alkalmazása a jellemző.

IMG_3105

A kísérletezgetés valamint az egyediség vonalának erősítését a tervező az anyagok szín illetve húsoldalának használatával érte el mely különlegessé és változatossá tette a kollekciót valamint ezen megoldás révén sokkal tovább lesz finom illatuk a táskáknak.

IMG_3086

Étcsokoládé, piros, tabak és a tervező egyik legkedveltebb színe a piszkos rózsaszín színek alkotják az őszi/téli kollekció darabjait. Összesen három modell készült: Parapet névre hallgató laptáska, amely két méretben is készült. Különlegessége a dús és komplex struktúra, ami révén a bőr mindkét oldala tapinthatóvá válik. A további két modell pedig a Caracole kézitáska illetve a Frontage névre keresztelt aktatáska.

IMG_3103

Szerintem bátran kijelentetjük, hogy a megjelentek közül szinte mindenkinek elnyerte a tetszését az új kollekció – a galériában Ti is megnézhetitek a bemutatón készült képeket!

Köszönöm Juditnak a felejthetetlen élményt és Cseh Vikinek a csodálatos fotókat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s