America’s Next Top Model: Guys vs. Girls- kezdett a 22. évad

Múlthéten elstartolt az America’s Next Top Model (ANTM) 22. évada az amerikai CW csatornán. A model reality korábban nézettségi problémákkal küzdött, ám mióta a tíz éve visszavonult Victoria’s Secret szupermodell Tyra Banks beújított azzal, hogy pasik előtt is megnyitotta a műsor kapuit, a nézettségi mutatók valamelyest javultak.

ANTM versenyzők és Tyra

A zsűri felállásában változás nem történt: a 18. évadban megismert Kelly Cutrone divat PR specialista, Yu Tsai divatfotós, az ikonikus és sokak által hiányolt Miss Jay Alexander valamint a műsor kreátora, Tyra Banks foglal helyet a zsűri asztalánál. Külön örülök, hogy Miss Jay ismét visszatért, hiszen őt a korábbi évadokban is imádtam.

antm zsűri

Miss Banks ebben az évadban sem spórolt a nyereményekkel ugyanis a nyertes markát a Next Model Management-tel kötött modellszerződés, a Nylon magazinban való megjelenés és a Zappos márka százezer dolláros szerződése ütheti majd. Az utóbbi nyereménnyel kapcsolatban már megjelentek az első kritikák ugyanis a korábbi évadok során is márkával való együttműködést lehetett megnyerni (lásd Covergirl Cosmetics, Gas Jeans) amivel egyáltalán nincs baj, de a pletykák szerint az adott kollaboráló márka fogja kiválasztani a nyertest és a zsűri csupán a márka döntését fogja prezentálni.

Az egész dolog azért adhat gondolkodásra okot, mert anno Janice Dickinson azért hagyta ott a műsort, ugyanis állítása szerint nem a zsűri választotta ki a nyertest, hanem az akkoriban együttműködő Covergirl.

16707016649_23153f6fe3_o

No, de térjünk rá a modellekre!

A kezdeti castingba ugyan nem nyerhettünk mélyebb bepillantást, de ahogy Tyra-tól megszokhattuk nemre, korra, magasságra, szexuális irányultságra való tekintet nélkül keresi Amerika következő top modelljét. Így a végső 22 modell között van alacsony, süketnéma, színes bőrű és plus size modell is. Szóval sokszínűségben nincs hiány.

A műsor rögtön egy őrült fotózással kezdődött egy emeletes busz tetején majd egy divatbemutatóval ért véget egy Hollywood belvárosában felállított kifutón. A bemutatót „tüntetők” zavarták meg, akik természetesen statiszták voltak, de a műsor faktort valahogy emelni kellett valamint ezzel a kis „közjátékkal”. A nap végén a fotók és a divatbemutatón produkált teljesítmény alapján értékelték és választották ki azt a 22 modellt, akiket a következő hetekben követhetünk majd. Érdemes tudni, hogy ettől az évadtól kezdve a rajongók nem szavazhatnak, így abszolút a zsűri döntésén múlik minden.

ANTM-Bus-Cycle-22

A versenyzők közül a süketnéma Nyle-t (25) kedveltem meg elsőként ugyanis amellett, hogy istenien néz ki és gyönyörű szemei vannak, egy igazán földhöz ragadt pasinak tűnik, aki üde színfoltja a műsornak.

antm22_Nyle

Úgy gondolom, hogy a modellek palettája most még sokszínűbb, mint valaha, így izgatottan várom a folytatást. Értékelés: 7/10

–Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s