Mistresses (US) – kezdett a 3. évad | írta: Csaba

Bevallom, hogy azok közé tartozom, akik kíváncsian várták a Szeretők harmadik etapját, főleg az előző évad igencsak izgalmas fináléja miatt is. Az angol eredetin alapuló sorozat egyik legnagyobb kérdése az volt, hogy Alyssa Milano karakterére épülő cliffhanger-t, hogyan oldják meg, hiszen Milano korábban bejelentette, hogy a harmadik évad forgatásán már nem tud részt venni, ugyanis a sorozat készítői anyagi okok miatt Vancouver-ben folytatják a munkálatokat, a színésznő viszont nem vállalta a költözést, otthon maradt gyermekeivel és végül egy új karakter érkezett a sorozatba, Jennifer Esposito (Taxi Brooklyn, Blue Bloods, Samantha Who?) személyében.1434654808_jennifer-esposito-mistresses-467

Tehát lássuk, hogy mi történt az évadzáró után.

Savi tudomására jutott, hogy húga és volt férje, Harry viszonyt kezdtek, így Joss meghiúsult esküvője után Savi Olaszországba utazott, elvágva minden kapcsolatot húgával és barátnőivel.

Joss színt vallott a sebész Scott-nak (Justin Hartley), így az eljegyzést felbontották majd a lány folytatta bimbózó kapcsolatát Harry-vel, ám a folyamatos félreértések és féltékenykedések miatt szünetet tartanak. A lány végül találkozik a divattervező Calistával (Jennifer Esposito), akiket nem csak a közös munka köt össze, hanem Calista csalárd férjének tönkretétele is. Kérdés az, hogy Calistának sikerül-e úgy kilépnie viharos házasságából, hogy megőrizze vagyonát és divatmárkájának jó hírnevét? De véleményem szerint az a legfontosabb kérdés, hogy vajon ki lőtte le a divattervező férjét a saját lakásában?

aprillucy

April gyermeknevelési gondokkal küszköd, ugyanis Lucy (Corinne Massiah) tudomására jutott, hogy anyja elhallgatta előle, hogy édesapja mindvégig életben volt, így az átvertnek érzett tinédzser minden erejével lázadni kezdett. Megoldásképpen April, úgy gondolja, hogy a családnak több időt kellene eltölteni egymással, ezért magához invitálja rég nem látott anyját, Marjorie-t (Lynn Whitfield), ám kettejük kapcsolata sem felhőtlen.

MISTRESSES - "Threesomes" - April’s on a high after Blair agrees to a date. Karen deals with the aftermath of her scandalous encounter with Vivian and Alec, as they all try to figure out what this means for them moving forward. Calista meets the other ladies and finds a way to stay connected to Luca – only to be duped. Scott calls Joss to ask for his ring back and she finds out he's already engaged to another woman. Issues continue to ensue in Harry and Joss’ relationship pushing them to the breaking point on “Mistresses,” THURSDAY, JULY 9 (9:00-10:00 p.m., ET). (ABC/Ed Araquel) SONJA BENNETT, YUNJIN KIM, ED QUINN, KEVAN OHTSJI

A legérdekesebb szál mindenképp Karen-é (Yunjin Kim). Korábban azt éreztem, hogy a készítők nem adnak elég teret Karen-nek annak ellenére, hogy a karakterben rengeteg potenciál van, de ez az álláspontom a harmadik évadra teljesen megváltozott. A Karen-t kezelő orvos, a piszkosul sármos Alec (Ed Quinn) azzal a kéréssel fordul a nőhöz, hogy legyen feleségének vérdonora, ugyanis, Vivian (Sonja Benett) súlyos betegségben szenved. Karen természetesen segít, de Vivian, Alec és közte elkezdődik egy mély kapcsolat, ami túlnyúlik a barátságon, végül a pszichológus egy threesome közepében találja magát. De vajon milyen irányba megy el hármójuk kapcsolata?

600_Mistresses

A sorozat szerencsére tartalmaz annyit kérdést és konfliktus helyzetet, hogy engem a képernyők elé szegezzen részről-részre. Úgy gondolom továbbá, hogy a harmadik évad erősen indított, az epizódk egyre izgalmasabbak, szóval a nyitányra simán jár a 8/10 pont.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s