Egynyári Kaland – véget ért az 1. évad | írta: Csaba

A klisészerű fordulatokkal megtűzdelt ifjúsági sorozat roppant üde színfoltja volt a vasárnap délutánjaimnak, hála a szerethető karaktereknek, a kitűnő helyszínnek, a vicces és élvezhető cselekményeknek. Ráadásul az se tántorítson el senkit, hogy mindössze hat részéről van szó, hiszen az MTVA már berendelte a 2. évadot is, amit várhatóan jövőre kezdenek majd forgatni. Persze, előbb most akkor beszéljük ki az elsőt…

Egynyári-kaland-1.epizód-fotókredit-MTVA-Megafilm-Bara-Szilvia-38-1024x682

A Dyga Zsombor és Kovács M. András által rendezett történet szerint Gábor bérbe adja családja nyaralóját az újonnan érkező, pesti fiataloknak a nyár idejére. Míg Pétert (Vecsei Miklós) a csajozás és a bulizás hajtotta, barátját, Bencét (Rubóczki Márkó) a munkakeresés motiválta, hogy a magyar tengerhez utazzanak. Időközben a lányok is beköltöztek: Dóra (Dobos Evelin) élvezi a napsütést és a gondtalan strandolást, addig Fanni (Döbrösi Laura) az Anna Grand Hotelben vállal munkát, Zsófi (Schmidt Sára) és Bence pedig Gáspár (Mucsi Zoltán) éttermében felszolgáltak.

Egynyári-kaland-2.epizód-fotókredit-MTVA-Megafilm-Bara-Szilvia-8-1024x682

A hat részes sorozat könnyed, nyári hangulatát fiatalkori problémákkal igyekeztek izgalmassá tenni, így volt megcsalás, ex-barát megjelenése és kincskeresés is. Szerencsésre ezeket a problémákat nem nyújtották el, gyors lezárást kaptak így nyálas szappanoperába sem csapott a történet cselekménye.

Egynyári-kaland-1.epizód-fotókredit-MTVA-Megafilm-Bara-Szilvia-47-1024x682

Örülök, hogy a tehetséges fiatal színészek mellett megjelentek olyan „régi motorosok” mint például a gyönyörű Kerekes Vica, Mucsi Zoltán vagy Kálloy Molnár Péter. Az Egynyári kaland egy könnyed, családi sorozat mely kellemes csalódást okozott számomra. Anyukámmal minden percét imádtuk és alig várjuk a folytatást. Jár a 10/10 pont.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s