Devious Maids – kezdett a 3. évad | írta: Csaba

Visszatért a Született Feleségek készítőjének, Marc Cherry-nek új sorozata, a Devious Maids, amit eredetileg ugyan az ABC-re szántak, végül a Lifetime-on került bemutatásra. A gyenge nézettséggel nyitó sorozat ma már a Lifetime egyik sikersorozatának számít, így a harmadik etap berendelése szinte természetesnek számított. A néhol Született feleségek szagú, szappanoperára jellemző klisékkel megtömött nyitó epizód igazán zseniálisra és szórakoztatóra sikerült. Cherry ikonikus sorozatának jellegzetességei visszaköszöntek a harmadik évad első részében, így természetesen kaptunk több évadrejtélyt is.

devious-maids-saison-3-episode-1-date-diffusion

A nyitó jelenet ott kezdődik ahol a második évad véget ért. Cselédjeink Rosie esküvőjén vannak, ahol a ceremónia végén Spence (Grant Show) unokaöccse lövöldözni kezd. A lövöldözésben halálos sérülést szerez Zoila férje, Pablo és Rosie-t is eltalálják, aki végül négy hónapig kómában fekszik.

Képkivágás

A karakterek helyzete négy hónap után rengeteget változott: Marisol, aki ugye már nem cseléd, hanem gazdag és sikeres író, hirtelen jött népszerűségében nem foglalkozik barátnőivel, ami a kitartott szerepben levő Carmen-nek szemet szúr, de végül Marisol észhez tér és maga mögött hagyja a felszínes társaságot. Rosie a kóma után magához tér, ám szomorúan konstatálja, hogy amíg ő lábadozott, Spence felnőtt filmes karrierbe kezdett. Zoila, akiről a második évad végén kiderült, hogy állapotos, apasági tesztet csináltat és így derül ki, hogy születendő gyermekének apja, a lövöldözésben elhunyt Pablo. Valentina újra összejött Remivel, aki a lövöldözés óta szinte fanatikusan védelmezi a lányt.

Devious-Maids-3x01-1-e1432399967263

Ami Evelyn-t és Adrian-t illeti, házasságuk felélesztésének okán szerepjátékokkal próbálkoznak több-kevesebb sikerrel. Időközben a Stafford család is visszaköltözött a városba, akik végül egy adoptált gyermekkel jöttek haza.

Devious-Maids-3x01-3-e1432400004416

Hogy Cherry hű legyen önmagához számos rejtélyt is bevezetett az első részben: egyrészt ott van a Stafford család újdonsült lánya, akire őszintén mondhatjuk, hogy freeky as hell illetve felvetődik a kérdés, hogy kinek a tetemét találták meg a Powell kertben és mi történt Taylor Stafford házában? Az új cseléd, Blanca vajon tartja a száját a Stafford házban történt eseményekről?

tumblr_nparr3bZdW1r45pyxo8_1280

Értékelés: remek nyitás volt, az évad előző cliffahanger-jeit hamar feloldották, a komikumok élvezhetőek, a karakterek megunhatatlanok – Genevieve beszólásain megint besírtam, szóval jár a 10/10 pont! Alig várom a folytatást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s