Interjú Hajas Leventével, az LbH design by Alone márka egyik alapítójával | készítette: Csaba

Az idei Budapest Fashion Week-en többen is kérdezték, hogy a kezemen levő karkötőket hol szereztem be, így az érdeklődök kérdéseire válaszolva boldogan meséltem el nekik, hogy az LbH design by Alone márkacsapat volt olyan jó fej és adott bár darabot kollekciójukból az esemény idejére. A brand hihetetlenül gyönyörű karkötőket tervez és forgalmaz, így mindenképp szerettem volna, hogy megismerkedjetek, azzal a márkával mely olyan híres embereket tudhat vásárlói és partnerei között, mint például Kökény Attila énekest vagy Böczkös Bence modellt. Remélem, szeretettel fogadjátok az LbH design by Alone egyik alapítójával, a márka forgalmazó csapatának vezetőjével, Hajas Leventével készített interjúmat!

Just a Boy in Motion: Szia Levente! Köszönjük, hogy elfogadtad interjú felkérésünket! Kérlek, mesélj nekünk a kezdetekről! Mióta beszélhetünk magáról az LbH design-ról?

Hajas Levente: A piacon pár hónapja vagyunk, de a létrehozás ötlete már hosszabb ideje megszületett. Korábban Kanadában éltem és az ottani divatirányzatokat látva merült fel az ötlet, hogy olyan stílusú karkötőket alkossunk, melyek kitűnnek a tömegből.

IMG_8253

JBM: Mi az, ami kiemel a többi ékszerkészítő közül?

HL: A márka tervezőjével, Alone-nal (a tervező nevét kérésére nem fedjük fel- szerk.) olyan egyedi karkötőket dobtunk piacra melyek ásványokból, féldrágakövekből készültek, mint például a tigrisszem, obszidián, szodalit, kagyló, hematit, korall vagy a lazurit. Hiszünk abban, hogy minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei ugyanis sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk.

Mondásunk továbbá, hogy a karkötőkkel öltöztesd fel az órád, de természetesen az ékszerek magukban is megállják a helyüket.

Fontos tudni, hogy az egyes darabok limitált számban készülnek, így kevés az esélye annak, hogy ugyanazzal a darabbal találkozzunk a későbbiekben. Igyekszünk folyamatosan megújulni, minden vevői igényt kielégíteni, így a monokróm színvilágú karkötőkön keresztül egészen a színes ásványokkal díszített ékszerek is megtalálhatóak nálunk.

image[1]

JBM: Mi szolgál inspirációként tervezéskor?

HL: Szimpatizálunk a keleti világ vallásával, többek között a buddhizmussal és a vallási rendszerekhez kapcsolódó szimbolikus világgal egyaránt. Ebből fakadóan minden egyes karkötőn visszaköszönnek a vallás és más izmusok jellegzetességei is, mint például a gyógyító Buddha alakja, a végtelen csomó mely a törésektől mentes hosszú életet hivatott elősegíteni, de Fatima keze is megtalálható a kiegészítőkön melyről azt mondják, hogy képes visszaküldeni az ártó szándékot a feladónak. Kedvencünk továbbá a hajókormány és a vasmacska szimbólum is. Utóbbiról azt tartják, hogy hűséget ígér a szerelmeseknek, akik messze vannak egymástól, és erősíti hitüket a kapcsolatban akkor is, ha ritkán találkoznak.

image[2]

JBM: Milyen irányban szeretnétek bővülni? Vannak már terveitek?

HL: Az igazság az, hogy a márka rövid idő alatt vált populárissá ugyanis nemcsak belföldön, hanem már külföldről is érdeklődtek a karkötők iránt. A sok megrendelést, megkeresést még kezelni tudjuk kollégáinkkal, ám egyre nagyobb szükségét érezzük, hogy egy kisebb pop-up üzletet vagy akár egy show room-ot nyissunk Budapesten.

Szeretnénk rendben elindítani a márka hivatalos weboldalát is valamint további célunk, hogy a termékskálát bővítsük, de az ezzel kapcsolatos terveket még megtartanánk magunknak (mosolyog-szerk.).

image

Hajas Levente, az LbH Design by Alone egyik alapítója és Kökény Attila

Köszönöm Leventének az interjút! Sok sikert kívánunk a továbbiakhoz! Ha hozzánk hasonlóan imádjátok a keleties stílusú, féldrágakőből készült karkötőket, akkor az LbH design by Alone karkötői Rátok várnak! Még több csodás képekért, csekkoljátok a márka hivatalos facebook oldalát!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s