Zayn Malik kiszállt a One Direction-ből!

Jó, ezen a ponton akár be is vallhatom, hogy szeretem a One Direction-t. Sőt, felmerül a kérdés, hogy vajon ki ne szeretne öt helyes brit fiút, akik mainstream popzenét játszanak? Na, ugye. És bár Harry az örök kedvencem, Zayn szoros második volt, így gondoltam mindenképpen megérdemel egy saját posztot a bandából való távozása, ami sajnos most már csak hivatalos – bár azért sejthető volt, miután csak úgy otthagyta a turnét.

“Öt elképesztő év után Zayn Malik úgy döntött, hogy kiszáll a One Direction-ből. Niall, Harry, Liam és Louis négyesben fogják folytatni – ugyanúgy a soron következő koncerteket a világturnén, mint az ötödik nagylemezük felvételeit, ami még ebben az évben meg fog jelenni.” – áll a banda nyilatkozatában. A kép alatt pedig azt is elolvashatjátok, hogy maga Zayn hogyan kommentálta az eseményeket!

Zayn-Malik-1026x684

“Az életem a One Directions tagjaként jobban alakult, mint azt valaha is képzeltem. De, öt év után, úgy érzem, ez a megfelelő pillanat ahhoz, hogy kiszálljak. Szeretnék bocsánatot kérni a rajongóktól, akiknek csalódást okoztam, de muszáj úgy cselekednem, ahogy helyesnek érzem a szívemben. Azért döntöttem így, mert szeretnék úgy élni, mint egy normális 22 éves, aki bármikor lazíthat kicsit és lehet magánélete, a reflektorfényen kívül. Tudom, hogy Louis, Liam, Harry és Niall személyében négy olyan barátságot szereztem, ami életünk végéig elkísér majd minket. Tudom, hogy ezentúl is ők lesznek a legjobb banda a világon.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s