Pilot: Unbreakable Kimmy Schmidt (Netflix)

A Netflix bemutatta Tina Fey új sorozatát, az Ellie Kemper főszereplésével készült “Unbreakable Kimmy Schmidt“-et, szokás szerint a teljes első évadot elérhetővé tették, én azonban egyelőre csak a pilot epizódot néztem meg – az viszont meggyőzött annyira, hogy maradjak a folytatásra.

unbkimsm

Az alapsztori már magában elég érdekes: négy nőt több év bezártság után szabadítanak ki egy föld alatti bunkerből, ahol egy apokalipszis-szekta tagjaiként azt hitték, hogy minden élőlény elpusztult a földön. Négyük közül az egyik, Kimmy Schmidt (Kemper) úgy dönt, hogy New York-ban marad, hogy tiszta lappal kezdhessen. Valamennyi pénzt sikerül szereznie, a számukra létrehozott alapítványhoz befolyt összegből, de persze gyorsan lakást és munkát kell találnia – arról nem is beszélve, hogy minden nagyon új neki, mindenre rácsodálkozik, stb…

unbkimsm2

A mellékszereplők közül ott van Carol Kane, akivel legutóbb a Gotham c. sorozatban találkozhattunk, Jane Krakowski, aki ugye Fey előző sorozatában, a 30 Rock-ban is játszott, valamint Tituss Burgess. A pilot amúgy nagyon feelgood volt, ha nem is hangosan nevetős, de mindenképpen végig mosolygós – biztos, hogy belenézek a folytatásba!

Értékelés: 7/10 – bőven van benne potenciál, Ellie Kemper irtó cuki, és nagyon bízom benne, hogy Tina Fey aktívan részt vett az írásban, akkor baj nem lehet!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s