Filmajánló: Ana Maria in Novela Land | írta: Csaba

A hónap végén kerül bemutatásra a mindig gyönyörű Edy Ganem (Devious Maids) egész estés filmje, az Ana Maria in Novela Land.

Egy rövid felvezetés után a történet onnan indul, amikor a húszas éveiben járó Ana Maria elveszíti munkáját, ráadásul pasija is elhagyja így az egyetlen örömet, most kedvenc sorozatának követése adja. Az életével egyáltalán nem elégedett lány végül azt kívánja, hogy bárcsak helyét cserélne a főszereplő, Ariana Rosa-val (Edy Ganem, szintén), majd kívánsága valamilyen csoda folytán valóra válik. A bonyodalom innen kezdődik.

Ana Maria in Novela Land

Ana Maria élvezi a gazdag és gondtalan életet, ám nem minden arany, ami fénylik, ugyanis a történet szerint Ariana-t ügyvédje (Luis Guzmán) fenyegeti, aki tudomást szerzett a nő szerelmi afférjairól.

Mialatt Ana Maria a gazdagok és szépek világában tündököl, addig Ariana teljesen kiborul a nem várt helycserétől. Azt hiszi, hogy elrabolták, így megszökik otthonról, sírva járja Los Angeles utcáit, ám a szomszédban lakó Tony (Michael Steger) sokszor kihúzza a csávából a lányt.

Úgy gondolom, hogy egy roppant szórakoztató filmnek nézünk majd elébe, tele humorral, a szappanoperákra jellemező, szerethető klisékre, szóval ha lehetőségetek van rá, mindenképp nézzétek meg a filmet. Én minden bizonnyal ezt teszem majd, így számítsatok majd kritikámra!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s