America’s Next Top Model- 21. évad: Guys vs. Girls

Augusztus 18-án debütál a szupermodell, Tyra Banks modellkereső reality műsorának 21. évada az amerikai CW csatornán. A csatorna egykori vezető műsora korábban nézettségi problémákkal küzdött, így a reality kreátorai úgy gondolták, hogy a nézettségnövelés érdekében fiúkat is beválogatnak. Úgy tűnik, hogy ez a fajta vérfrissítés kellett a show-nak, hiszen egyre jobb nézettségi statisztikákat produkál.

America-s-Next-Top-Model-image-americas-next-top-model-36733600-1200-900

Természetesen a műsor alapjaiban nem változott: fiatal, elhivatott fiúknak és lányoknak mindenféle őrült fotózáson, feladaton kell kitűnően teljesítenie, hogy elnyerje a zsűri és a közönség tetszését, ugyanis a 18. évad kezdete óta a rajongók is szavazhatnak a modellek képeire majd a zsűri pontjaival kombinált szám alapján dől el, hogy ki marad és kinek kell haza menni.

Ennek előnye, hogy közelebb hozza a közönséget a műsorhoz (többször szavaztam én is), viszont a dolog nagy hátránya, hogy sokszor olyan modell esik ki, akinek helye van a show-ban, képei hibátlanok, de esetleg a rajongók lepontozzák például a viselkedése miatt.

10418168_288577274648670_1410122122086816422_n

Ami a zsűrit illeti, a volt Victoria’s Secret angyal és szupermodell, Tyra Banks természetesen elsődleges helyet foglal el a zsűri asztalánál, ismét helyet kapott a 18. évadban megismert Kelly Cutrone divat PR specialista, akinek kezdetben nem örültem, aztán a 21.évadban valahogy értelmet nyert megléte, ugyanis az idei évad premierben számos olyan jelentkező volt, akik teljesen el voltak szállva maguktól, alázatot nem mutattak a divatszakma iránt. Itt jött a képbe Kelly, aki kegyelmet nem ismerve tette helyükre a jelentkezőket.

Külön öröm számomra, hogy Miss Jay Alexander, a kifutók koronázatlan királynője, a dívák dívája ismét visszatért és természetesen zsűriként látja majd el feladatait.

Az évad első részében a castingba nyerhettük bepillantást illetve többnyire megismerhettük a jelentkezők életét. Szerencsére a válogatást nem húzták el, így az 5. perc után a korábban kiválasztott 31 modellt készítették elő arra a divatbemutatóra mely alapján 22 jelentkezőt választanak ki a műsor további részeibe.

maxresdefault

Az ANTM divatbemutatók messze túlmutatnak a megszokottól. Az idei sem volt kivétel: a jelentkező modellek fehérneműben, foszforeszkáló festékkel és magukat jellemző hashtaggel a testükön kellett végig vonulniuk a kifutón, majd a kezükben levő telefonnal szelfit kellett készíteniük. Majd egy személyes interjú keretében kellett meggyőzniük a zsűrit, hogy helyük van a versenyben.

10341737_298545780318486_2931714103523447508_n

Nos, az első rész inkább egy felvezetése volt a soron következő epizódoknak, de Miss Jay miatt várom a folytatást. A modellek viszont nem nyerték el a tetszésem, bár lehet, hogy pozitívan csalódom. Viszont az évad facebook oldalát érdemes követni ahol rengeteg backstage fotó és videó kerül megosztásra. Kezdetnek így 6/10 pontot adok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s