Witches of East End – kezdett a 2. évad | írta: Csaba

Visszatért a Lifetime boszorkányos sorozata, a Witches of the East End, ráadásul egy igazán sötét, komor évadnyitó epizóddal.

07-500x278

Az igazság az, hogy manapság nehéz olyan boszorkányos sorozatot készíteni, ami az újdonság erejével hatna ugyanis a sokak által nézett Charmed (Bűbájos boszorkák) szinte mindent ellőtt, amit ebben a témában el lehet. Vagy mégsem? Úgy tűnik, hogy a Witches of the East End készítői rácáfolnak a fentiekre.

De nézzük is mi történt az 1. évad fináléja óta!

03-500x281

1 hét telt el amióta az Asgardba vezető átjárót boszorkányaink bezárták. Az átjárón keresztül jutott Joanna fia is (Christian Cooke) aki elég nagy varázserővel rendelkezik ahhoz, hogy anyja betegségét eltüntesse. A kezdetben odaadó fiú furcsán viselkedik, kihallgatja anyja beszélgetéseit, furcsa varázslatokat hajt végre, így biztos, hogy Frederick nem családi vizit miatt jött át a földi világba. Hogy ki vagy mi jött még át a mágikus átjárón még nem tudni, ugyanis a család női tagjai amnéziában szenvednek a kapu bezárása óta, ráadásul a Freya által kikevert bájital nem elég hatásos, hogy anyja, Ingrid és Wendy teljes emlékezetét visszaadja.

Frederick_witches of the east end

Ami a Gardiner fivéreket illeti Dash tomboló haragjával és bűntudatával kénytelen megbirkózni, ugyanis az évad végén Killiant megsebzi és egy hajóra téve útnak bocsátja eszméletlen öccsét.

A testvérek helyzetét megnehezíti az anyjuk halála után felszabadult varázserővel való megbirkózás, bár Nekem úgy tűnt, hogy Killian egész jól belejött a dologba, sokkal inkább Dash az, aki nehezen birkózik meg új énjével.

witches of the east end_3

A nyitás számomra rendben volt, sok kérdés és probléma merült fel, így megéri kivárni a folytatást. Mit akarhat Frederick? Mi okozza Ingrid alvajárását? Mikor tér vissza Killian? Dash bosszút áll Freya-n? Ki a bagolytetkós lány?

Értékelés: 8/10 – pörgős, valóban sötétebb, komolyabb kezdést kaptunk, mint a tavalyi feelgood első évadban megszokhattuk, de egyelőre nagyon jól áll ez az irány is a sorozatnak!

One thought on “Witches of East End – kezdett a 2. évad | írta: Csaba

  1. Visszajelzés: A 2015-ös Oscar-díjátadó legszebb ruhái | összeállította: Csaba | Just a Boy In Motion

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s