Devious Maids – vége a 2. évadnak | írta: Csaba

Marc Cherry eredetileg az ABC csatornára szánt, végül a Lifetime-on bemutatott új sorozatával ismét átütő sikert aratott: egy ismételten izgalmas, néhol Született feleségek szagú klisékkel átitatott történetről van ugyan szó, de az írás, a dialógusok, a színészi alakítások együtt színtiszta “bűnös élvezetté” teszik a dolgot, amit nem lehet nem imádni. A kezdetben gyenge nézettséget produkáló sorozat ma már a nyugati országok kedvelt műsorává nőtte ki magát, valamint továbbra is a csatorna (egyik) legnépszerűbb sorozata. Az eddig csak producerként tevékenykedő “ex-feleség”, Eva Longoria pedig idén rendezőként is bemutatkozott, ezzel egyre nagyobb szeletet vágva magának a Devious Maids sikeréből.

dev

A latin cselédek helyzete nagy fordulatot vett az események előrehaladtával.

Carmen, Alejandro Rubio halála után, Rosie szeretőjénél, Spence-nél szerez állást. Ez idő alatt ismerkedik meg főnöke unokaöccsével, aki annak a betörő bandának a tagja, amely rettegésben tartja LA leggazdagabbjait.

Marisol, aki most már nem cseléd, hanem Los Angeles egyik leggazdagabb emberének a felesége, nyomozásba kezd férje és Opal kapcsolatát illetően, hiszen a ház ura és cselédje egy titkot őrizget. Marisol végül sikerrel jár, fény derül az ex-feleség halálának okára valamint egy nem várt szörnyű tettre is, aminek köze van a Powell házaspárhoz…

A megcsalt Zoila megismerkedik egy szexi séffel, azonban egy görbe este után volt férjének ágyában köt ki. Az érzelmileg felkavart cseléd érzései még feszültebbé válnak, amikor hívást kap a helyi kórházból miszerint nem adhat vesét Geneviev-nek és ráadásul terhes is.

Valentina szakít Remivel, majd viszonyt kezd Ethan-nel, aki szintén a betörőbanda tagja. A fiú titka szintén kitudódik, így Remi és Zoila hatására a lány mindent elmond a rendőrségnek. A fiatal latina szerencséjére divat ösztöndíjat kap Manhattan egyik divatiskolájában, azonban válaszút elé áll: marad Los Angelesben Remivel vagy megragadja a lehetőséget és tanul?

dev

Rosie, akinek túlzott ártatlansága már-már idegesítő volt, munkát vállal egy hihetetlenül problémás családnál. A kerekesszékbe kényszerült munkaadó, annak lelkileg megtört lánya, a csalárd feleség valamint a pénzéhes unokaöcs helyzete, arra kényszeríti Rosie-t, hogy saját kezébe vegye a dolgokat és segítse ezt a családot. A problémák felgöngyölítését követően Rosie államokbeli tartózkodása megkérdőjeleződik, de a rehabról visszatért Spence megkéri a lány kezét.

Ahogy az várható volt, Evelyn viszonyt kezdett az örülten jóképű biztonsági őrével Tony-val, aki csak a nő pénzére pályázik. A viszonyról természetesen tudomást szerez Adrian is, aki végül megszabadul Tony-tól és bebizonyítja, hogy kapcsolata feleségével még mindig élettel teli. Minden szép és jó lenne, azonban az évad végére fény derül fiúk halálának okozójának kilétére is…

dev

A vicces jelenetek és párbeszédek (Roselyn Sanchez és Susan Lucci hozzászólásain szakadtam), az évadrejtély valamint a kisebb titkok egy igazán jó lendületet adott a második évadnak is, a finálé pedig remek zárása volt a sorozatnak, így bízom abban, hogy hamarosan berendelik a 3. évadot is. Mindenképp 9/10.  Alig várom a folytatást!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s