Luke Grimes vajon tényleg azért távozott a True Blood-ból, mert nem akart meleg karaktert alakítani?

Hű, ez a cím… tudom. Plusz az egész egy feltételezés/pletyka, de ki vagyok én, hogy ne akarjak véleményt nyilvánítani egy olyan témában, ahol egyszerre van lehetőségem képeket posztolni Luke Grimes-ról és Nathan Parsons-ról anélkül, hogy túl erőltetett lenne a dolog? Közben persze az igazság sosem fog kiderülni, főleg, hogy valószínűleg a hír kirobbanása mögött a True Blood utolsó évadának premierjének nézettségével elégedetlenkedő HBO áll. Szóval, hogy mi is történt pontosan? Tavaly mutatkozott be a kultikus vámpíros sorozatban Grimes karaktere, James, akiről túl sok emlékem nincs, pedig a hét részben is feltűnt a tízből. Azt tudom, hogy Jessica-val (Deborah Ann Woll) kavartak, de nagyjából ennyi. Pont ezért is volt meglepő, mikor pár hónapja bejelentették, hogy a szerepet újracastingolták a 7. évadra, “kreatív okok miatt”, így ezentúl a Bunheads-ből és a The Originals-ból ismerős ausztrál színész, Nathan Parsons fogja alakítani.

luke-grimes-630

Luke Grimes, az “eredeti” James a True Blood 6. évadjában

Mármint értitek, ha egy jelentéktelen(ebb) szereplőt megformáló színész ilyen-olyan okok miatt nem tudja vállalni a forgatást, akkor akár el is engedhetnék… mindegy, ezek szerint komolyabb terveik voltak vele – erre egyébként a 7×01-ből lehet következtetni (itt írtam róla), pont ebből indultak a találgatások.

nathan_parsons_01

Nathan Parsons, James 2.0

Az évadnyitóban ugyanis felvázolták a vámpír-ember “párokat”, amiket ugye a szükség hozott létre, ráadásul pont a James-Lafayette duót emeltem ki én is a kritikámban, hiszen remek a “kémiájuk”, plusz a párbeszédük a rész egyik fénypontja volt, remekül megírt és eljátszott jelenet. A hírek szerint ennek a kapcsolatnak lesz folytatása, nem is akármilyen, a pletykák pedig rögtön beindultak: Luke Grimes azért szállt ki, mert nem akart meleg karaktert alakítani, illetve csók/szexjelenetet vállalni azonos nemű kollégájával (pedig ki ne ál-csókolózna a zseniális Nelson Ellis-szel?).

True Blood, HBO, Lafayette Reynolds drama queen moment

Persze a színész és a csatorna is tagad, időegyeztetési gondokról és kreatív döntésekről nyilatkoznak, plusz azért is lenne fura a dolog, mert szerintem aki leszerződik színészként a True Blood-ba, az a sorozat történelmét tekintve sokkal durvább dolgokra is számíthatna, mint hogy meg kell csókolnia egy másik férfit. Mármint komolyan, a legbetegebb szexjelenetek egy vastag szeletét biztosan itt láttam – kezdve azzal, mikor Bill kitekerte a volt nője nyakát, miközben amúgy sem túl romantikusan találtak újra egymásra. Mármint szó szerint. Kitekerte a nyakát – itt lehet megnézni, ha valakit érdekel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s