Lana Del Rey | THE FADER (Issue 92), 2014 június/július

“Végül a közönség felé fordul, elmosolyodik és azt mondja: “Azt hiszem, hogy el kell énekelnetek nekem!” – Felcsendül a zongora, és mindenki egyszerre kezd bele, nagyon hangosan és nagyon tisztán. Természetesen ő is próbál énekelni, majd megáll – egyszerre sírva és nevetve, valószínűleg a közönség imádatától megilletődve. De senki más nem hagyja abba az éneklést: It’s you, it’s you, it’s all for you…”

LANA_DEL_REY_FADER_Brooklyn_02

“Arra, hogy miért sírt a színpadon, meglepő választ adott: “Nagyjából két évvel ezelőtt turné közben lebetegedtem, ráadásul valami olyasmivel, amivel az orvosok sem tudtak mit kezdeni. Ez egy elég fontos része az életemnek: gyakran leszek rosszul, és senki nem tud rájönni, hogy miért. Nemrég Oroszországban jártam, ahol beadták ezeket az injekciókat… nagyon durva volt. Nagyon durva fellépni olyan emberek előtt, akinek fontos vagy, miközben időnként még magadnak sem vagy az. Elég szomorú voltam. Szomorúnak éreztem a helyzetemet. Szomorú volt úgy fellépni Írországban, hogy miközben láttam, hogy az embereknek ez milyen fontos, én nem voltam benne biztos, hogy nekem is.”

“Elég bonyolult a családi életem. Elég bonyolult a magánéletem is. Nem csak nekem, mindenki másnak is, a tágabb családi körömben. Mindig más van a középpontban – még akkor is, mikor együtt dolgozom valakivel. A felvételeken általában én vagyok a legcsendesebb. Én vagyok az, aki próbálja egyben tartani a dolgokat. Elég fura. De ez egy fura, fura világ.”

lana

“A karrierem nem rólam szól. A karrierem mindössze az újságírás – a jelenkori újságírás egyik megnyilvánulása. A színpadi énemnek és a karrieremnek semmi köze a gondolatvilágomhoz vagy a személyes énemhez. Ez gyakorlatilag tényleg csak az írók kreatív folyamatainak a kivetülése, annak, hogy hol tartanak most, 2014-ben. Szó szerint semmi köze hozzám. A legtöbb dolog, amit rólam olvastál, nem igaz.”

lana

“Volt egy hét évig tartó kapcsolatom egy kiadó főnökével és ő mindig is egy óriási inspiráció lesz számomra. Majd később még mesélek erről, ha már többen tudnak róla. Soha nem szerződtetett le, de olyan volt nekem, mint egy múzsa, életem szerelme.” – az ebben a hónapban megjelenő “Ultraviolence” c. új nagylemezének egyik dala a “Fucked My Way Up to the Top”

“Néha fogalmam sincs, hogy mit csinálok. Csak próbálom azt tenni, ami helyes.” 

-Lana Del Rey

forrás+teljes interjú&további képek: http://www.thefader.com/2014/06/04/lana-del-rey-cover-interview/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s