Mistresses (US) – kezdett a 2. évad | írta: Csaba

Tegnap debütált az angol eredeti alapján készített Szeretők c. sorozat 2. évad premierje az amerikai ABC csatornán. Az első évadban jól árnyalt képet kaptunk a karakterek, Savi, Joss, Karen és April életéről, problémáiról. Joss aki Savi testvére, munkaadóinak elcsábításával próbál meg előrébb jutni a szakmai ranglétrán aztán érkezik egy lány, akivel leszbikus kapcsolatot kezd, végül nem bír magával és lefekszik a főnökével. A lányát egyedül nevelő April sokáig gyászolta elhunyt férjét, így találkozik a piszkosul sármos Richard-dal majd később betoppan a lány halottnak hitt férje… A sikeres pszichológus nő, Karen egyik páciensével kavart, aki később meghalt, így Karen idegenkezűség vádjával gyilkosság gyanújába keveredik. Savi, akit az egykori bűbájos boszorka Alyssa Milano játszik,  sikeres ügyvéd és gyermeknemzési problémákkal küzd férjével Harry-vel, majd jön a főnöke, Dominic akivel lefekszik és teherbe esik.

ROCHELLE AYTES, ALYSSA MILANO, YUNJIN KIM, JES MACALLAN

Az első évad finálét eléggé nyitottnak hagyták az izgalmak fokozása érdekében, hiszen volt ott minden, ami egy nyári limonádé sorozathoz kell: szerelem, család, szakítás, szex, rejtély, baleset, lövöldözés, Savi élet-halál harca. A 2. évad Savi balesete után, 8 hónappal játszódik.

Savi felgyógyult a hónapokig tartó kezeléseknek köszönhetően. Újra akarja kezdeni az életét, így Harry-vel megállapodnak, hogy eladják közös házukat majd egyikük jobbra, másikuk balra. Savi visszatér főnökéhez Dominic-hez, majd a lány félállásban újra praktizálni kezd. Minden szép és jó lenne, ha Dom csinos és fiatal kolléganője nem kezdene el nyomulni Dominic-re…így féltékenykedésből, ármánykodásból most sem lesz hiány. Joss egyelőre keresi magát és a hozzá illő partnert kevés sikerrel. Az ingatlanértékesítési szakmát felrúgva, rendezvényszervezőként próbál érvényesülni. April egy frissen bimbózó románc kellős közepén találja magát egy szexi szobrászművésszel karöltve. Karen pedig a magán praxist maga mögött hagyva egy állami kórházban kezd el dolgozni.

ABC's "Mistresses" - Season One

Szóval sok mindent nem kaptunk a 2. évad első részében, inkább egyfajta felvezetést, hogy képben legyünk azzal, hogy a szereplők merre haladnak. Még mindig azon az állásponton vagyok, simán überelné az angol verziót, hiszen jók a színészek (úristen Alyssa Milano 40 évesen is gyönyörű, simán letagadhatna 10 évet!), jó a történet, de mégis hiányzik az a bizonyos fűszer, ami megbolondítaná a sorozatot. Így 7/10 pontot adok az első részre és újra megadom neki az esélyt, hiszen az előző évad utolsó 4-5 részében nagyon belehúztak és a nézettség sem volt rossz. Lezárásképpen megragadom az alkalmat, hogy megosszam Veletek az örömhírt, hogy Alyssa Milano újra terhes és ezúttal egy kislánynak fog életet adni a nyár folyamán!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s