“The Face” – Naomi Campbell is keresi a jövő modelljeit | írta: Csaba

A Budapest Fashion Week-es írása, illetve a Viharsarok c. filmről írt kritikája utána a mai nappal elindul Csaba saját rovata, ami minden második csütörtökön fog jelentkezni! Remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket!

2013 februárjában indult Naomi Campbell új topmodell kereső reality show-ja, a The Face. A 42 éves modell egyike a három jól ismert szépségnek, akik a reményteljes versenyzőket végigkísérik a show-ban, amelynek célja, hogy megtalálják azt a lányt, aki egy menő divatmárka arca lesz.

face-naomi-2012

Campbell és két szupermodell segítőtársa, a volt Victoria’s Secret modell Karolina Kurkova valamint Coco Rocha, kiválaszt négy-négy lányt a csapatába, akiket mentorként fog segíteni, hogy megmutathassák a bennük rejlő tehetséget. A műsor házigazdája pedig nem más, mint az America’s Next Top Model zsűrije, a divatfotós, Nigel Barker.

10014627_857803247579985_8532421594525904538_n

A versenyzők nyolc héten keresztül fotózásokon, bemutatókon és menő divatmárkák reklámfilmjeiben mérik össze az erejüket. Minden héten egy lánynak távoznia kell, akit az a mentor fog kiválasztani, akinek a csapata győzött az aktuális feladat során.

A nyolc hét eseményét bemutató műsor annyiban különbözik a Tyra Banks féle America’s Next Top Model című műsortól, hogy nagyobb hangsúlyt fektet a csapatmunkára, a mentorok folyamatosan követik csapatuk teljesítményét és órát is adnak a versenyző lányoknak a modellkedés rejtelmeiről.

Lydia Hearts, Nigel Barker, Naomi Campbell, Anne V.

Az amerikai verzió 1. évadának sikerén felbuzdulva Naomi Campbell mellé Erin O `Connor és Caroline Winberg is csatlakozott, mint mentor a The Face angol változatához.

A show amerikai verziójának 2. évada jelenleg is fut az Oxygen nevű amerikai kábelcsatornán, Anne V, Lydia Hearts és Naomi Campbell mentorok irányításával.

Erin O'Connor, Naomi Campbell, Caroline Winberg

Egy szó, mint száz, teljes mértékben elnyerte a tetszésemet a műsor amerikai és angol verziója is.

Naomi Campbell csodálatos, kitűnő formában van, hiszen a mai napig aktív modell a kifutón is. Elmondása szerint fontos, hogy a jövő modelljeit kineveljék, útmutatást adjanak egy olyan világban ahol főleg a külsőségek, a karizma, a tehetség és a kapcsolatok számítanak.

1512276_861773190516324_1769761881324582538_n

A műsort mindenkinek tudom ajánlani, akik szeretik Naomit és narcisztikus stílusát, a divatot, a szépet és a reality show-kat! Mindenképp jár a 10/10 pont.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s