Az HBO feltámasztaná a “The Comeback”-et!

A nap híre. Vagy igazából az év híre. Úristen… tudom, hogy nem csak én álmodoztam a világ legjobb komédiájának, a tragikusan rövid életű HBO sorozatnak, a “The Comeback”-nek a visszatéréséről (haha), szóval most mindenki szembében felcsillanhat a remény, akik hasonlóan megszerették Valerie Cherish-t.

lisa_kudrow_cupcake

2005-ben mutatták be Lisa Kudrow főszereplésével a “Visszatérés” c. sorozatot, mely egy egykor sikeres szitkom-sztárról, Valerie-ről szólt, aki most a róla szóló valóságshow főszereplője, és éppen a nagy visszatérésre készül. Azonban sajnos rengeteg megalázó szituáció és kompromisszum vár a hőn áhított siker visszaszerzéséért…

 Note to self: After a long day at work, I don’t want to see that!

Az HBO felvette a kapcsolatot a sorozat készítőjével, a Szex és New York-ot, illetve a 2 Broke Girls-t is jegyző Michael Patrick King-gel, egy limitált, “event-jellegű” évad javaslatával, de természetesen még semmi biztosat nem tudunk.

the-comeback-lisa-kudrow

Persze nehezítheti a dolgot, hogy Kudrow-nak jelenleg a Showtime-mal van szerződése, a Web-terápia című sorozata kapcsán, de remélem, hogy valahogy összehozzák. Anno a mindössze 13 részes első évaddal egyébként három Emmy-jelölést gyűjtöttek be “Valerie”-nek pedig a mai napig jelentős “rajongói-bázisa” van az interneten.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s