Lindsey Kraft, az örök mellékszereplő

Már korábban is felfigyeltem rá, hiszen elég karizmatikus, megjegyezhető arca van, a héten viszont már semmiképp sem tudtam “elmenni mellette”, hiszen a hétfői 2 Broke Girls-ben és a szerdai Mixology-ban is nagyon vicces epizódszerepet kapott, szóval gondoltam utánanézek, hogy ki ez a lány.

00001f

Nos, Lindsey Kraft 1980. január 23-án született, New York-ban, és az IMDb-s filmográfiája alapján tényleg csak mellék/epizódszerepekben tűnt fel eddig, először az egy évadot megélt Law & Order: Trial by Jury-ban, 2005-ben, majd az Emmy-díjas Harmadik Műszak három epizódjában, még ugyanabban az évben. Ezt további kisebb filmes és sorozatos szerepek követték, majd 2012-ben, a Desperate Housewives (Született Feleségek) utolsó részében ő alakította Jennifer-t, aki beköltözve az egyik főszereplő, Susan régi házában, “tovább vitte a hagyományt”, azaz egy sötét titokkal érkezett. Nyilván ezzel sem váltotta meg a világot, tekintve, hogy nagyjából másfél percnyi játékidőt kapott, de azért itt már egy kiemletebb karakterről volt szó.

Lindsey_Kraft_33484

Később sem volt “szerencséje”, hiszen ugyan visszatérő szerepet kapott a Shiri Appleby főszereplésével készült Dating Rules from My Future Self c. sorozatban, azt végül kaszálták, szóval mindössze öt részben szerepelhetett. Az utóbbi időben pedig úgy tűnik, hogy csak olyan sorozatokban tűnik fel, amiket én is nézek, így az elmúlt pár hónapban találkoztam vele visszatérő szereplőként az HBO Getting On című újonc dramedy-jében, a Kirstie évadzárójában, a fent említett két sorozatban a héten, de ezen kívül beugrott a Grace Klinikába is. Ezentúl biztos, hogy figyelni fogok rá, mert remek karakterszínésznek tűnik, szóval alig várom, hogy nyáron viszontlássam a Wayward Pines c. FOX újoncban, ahol elvileg két részben is szerepel majd.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s