Az OUAT csak nem tud kivetkőzni a bőréből

Bár a múltheti pozitív kritikát még nem kell visszaszívnom, de azért az új epizóddal a Once Upon a Time megint csak megmutatta, hogy szereti ismételni magát, és fél a kihívásoktól. Megint az egyszerűbb utat választották.

210Regina6

Mindenki-mindenkinek-a-mindenkije. Ez akár a sorozat mottója is lehetne. Mert ugye Henry anyja Emma, akinek Hófehérke és a Herceg, előbbi mostohaanyja ráadásul Regina, aki Henry mostohaanyja is. Henry apja pedig Neil, akinek az apja Rumplestiltskin, akinek az apja a 3/A évad főgonosza, Pán Péter. Az apa-fia sztorit ezen kívül már a 2. évadban egyszer újra eljátszották. És most, vajon a Wicked Witch miért akar bosszút állni Regina-n? Hát persze, hogy a féltestvére, aki kimaradt minden jóból… most komolyan?

WW

Ami még viccesebbé teszi, hogy kettejük rövid kis dialógusa alatt körülbelül tisztázták is, hogy abszolút semmi alapja nincs WW bosszújának, inkább örüljön annak, hogy Cora kimaradt az életéből. És amúgy is, Regina-nak ehhez mi köze? Hol tehet ő arról, hogy az anyja őt nem hagyta el kiskorában? Az írók miért nem tudtak ennél valamivel összetettebb okot kitalálni az ellentétre? 😦

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s