Teen Wolf 3×22 “De-Void”

Már csak két rész van hátra az évadból, de ha azt hinnénk, hogy már mindent láttunk, nagyot tévedünk: a készítők az eheti epizódban aztán tényleg teljesen elengedték magukat, annyira pörögtek az események, ráadásul olyan elborult dolgokat láttunk… néha egy-egy jelenet már túlzásnak is tűnt, Dylan O’Brien pedig továbbra is korosztályának egyik legtehetségesebb színésze, az írók nem is választhattak volna jobb központi karaktert ehhez a szálhoz.

tw7

A nogitsune által megszállt Stiles tovább folytatta ámokfutását, most éppen a vérfarkasokat vonta irányítása alá – Scott és Peter kivételével. Így sajnos Danny és Ethan közös jeleneteit sem tudtam 100%-ban élvezni, mert kicsit tartottam tőle, hogy akár végzetes kimenetele is lehet a dolognak, ám végül az ikrek egymás ellen fordultak, majd Isaac-kel szálltak szembe, Derek pedig Argent apukát támadta meg.

tw8

És míg a csapat másik fele ideiglenesen le tudta kapcsolni Stiles-t, Peter alkut ajánlott Lydia-nak: amennyiben a lány felfedi előtte Malia kilétét, segít, hogy a nogitsune megölése ne járjon együtt Stiles halálával is. Így történt, hogy Scott és Lydia a fiú tudatalattijában próbálták őt megmenteni, és jelenleg úgy néz ki, hogy sikerrel is jártak. Félig-meddig mindenképpen, ugyanis most Stiles 2.0 elrabolta Lydia-t.

tw10

Szóval még két epizódja van a csapatnak, hogy leszámoljnak az idei évad főellenségével, ez viszont – ha hihetünk az íróknak – az egyik karakter halálával fog járni. Nem hiszem, hogy a Scott-Allison-Stiles-Derek-Lydia ötös veszélyben lenne, ellenben az ikrek, Isaac, Kira és a szülők könnyen áldozatul eshetnek Jeff Davis gyilkos ösztönének. Azt mondjuk már elképzelni sem tudom, hogy miképp tudják fokozni a feszültséget és az izgalmakat, de továbbra is az az álláspontom, hogy a sorozat történetének legjobb fináléja vár ránk.

tw6

Értékelés: 9/10 – a múltheti alapozás után ismét egy akciódús, remekül megírt részt kaptunk, ami tökéletesen beleillik a 3/B évad átlagon felüli teljesítésébe.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s