Teen Wolf 3×21 “The Fox and the Wolf”

Újabb remek epizódon vagyunk túl, egyre biztosabb vagyok benne, hogy a sorozat történetének eddigi legjobb fináléja vár ránk – még ha ezen a héten le is lassított kicsit a sztori, hogy pár II. világháborús flashback kíséretében megismerjük a nogitsune eredettörténetét.

derek

Érdekes, már-már filler-nek tűnő hangulata volt amúgy résznek, hiszen a főbb karakterek (Scott, Stiles, Lydia, Allison) nagyon kevés vagy abszolút nulla játékidőt kaptak, és inkább Derek, a seriff, illetve Kira és a szülei kerültek a középpontba.

tw1

Persze szükség volt erre, sőt, valahol örülök is, hogy szinte teljes 40 percet szántak válaszokra, magyarázatra, még a 3. évad “A” és “B” része között is megteremtették a kapcsolatot, hiszen Scott, Allison és Stiles áldozata komoly szerepet kapott az új “főellenség” megjelenésében, tovább tágítva a sorozat egyébként is érdekes mitológiáját.

tw2

Tényleg készen állunk tehát a végjátékra, szerintem akciódús három epizód előtt állunk, drámai kicsengéssel, hiszen Jeff Davis azt ígérte, hogy valaki meg fog halni az évadzáróban – mondjuk kétlem, hogy meg mernék lépni egy főszereplő kiírását, de majd meglátjuk persze.

tw3

Értékelés: 8/10. De csak azért, mert az elmúlt hetekben konkrétan minden más sorozatot vert a Teen Wolf színvonala, most pedig azért ennél kicsit gyengébb lett az összkép, de még egyszer mondom, negatívumokat most sem igazán tudnék felhozni. Nagyon jó az évad, minden rész után úgy állok fel, hogy még öt másikat meg tudnék nézni. Csak így tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s