Az 5+1 legjobb TV-s páros

Szerintem, nyilván, de ezt talán már hozzátenni is felesleges. Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki néha “beleszeret” egy-egy sorozatos párba. Vannak színészek, karakterek, akik annyira passzolnak egymáshoz, vagy olyan jó lovestory-t kreálnak köréjük az írók, hogy hamar a közönség kedvenceivé válnak, a tumblr fandomokról nem is beszélve. Lássuk az én öt kedvencemet:

5. Rachel&Finn (Glee)

finn-and-rachel

Oké, nem tudtam megállni. Tudom, hogy Finn és Rachel már nincsenek együtt, de azért ez a páros örökké legendás marad – Cory Monteith tragikus halála ellenére “Finchel” szerintem a Glee egyik meghatározó pontja marad.

4. Ethan&Danny (Teen Wolf)

Teen_Wolf_Season_3_Episode_16_Illuminated_Charlie_Carver_Keahu_Kahuanui_Ethan_Danny_Mahealani_Shirt_Ripping

Bár eléggé dominál a “se veled, se nélküled”-faktor, ha Danny és Ethan éppen összejönnek, nem lehet nem imádni őket. Az előző évad bőven szolgált pár romantikus jelenettel, és bár idén hanyagolják őket, azért a képen is látható testfestős rave-party emlékezetes marad még egy darabig.

3. Mindy&Danny (The Mindy Project)

mindy-and-danny-photo

Egyáltalán ez most tényleg megtörténik? A világ összes romantikus filmjét megszégyenítő érzelmeket váltott ki Mindy és Danny csókja a sorozat hiátusra vonulását megelőző epizódjában, és még rengeteget kell várniuk a folytatásra. Viszont azt hiszem, abban mindenki egyetért, hogy szeretnénk őket együtt látni.

2. Leslie&Ben (Parks and Recreation)

a_560x375

Pont a napokban néztem vissza a negyedik évad pár részét, mikor Leslie és Ben szakítottak – kizárólag szakmai okoból, de akkor is, nagyon szomorú volt. A két karakter hatalmas utat járt be a 2. évad óta, és az egyik legstabilabb, legaranyosabb páros a világon. És bár a Parks&Rec. nem a kapcsolati drámák erőltetéséről híres, remélem sosem kell majd őket külön látni.

1. Ian&Mickey (Shameless)

tumblr_n1jadg8ZXB1rzk6m3o1_500

Egyértelmű? Számomra biztos. Ha valaki látte előre, hogy Michey karaktere részese lesz a sorozat egyik legdrámaibb, legszebben felépített kapcsolatának, akkor az hazudik. Vagy látta az sorozat angol eredetiét. De komolyan, a legutóbbi részben, mikor végre újra találkoztak… lehet egyáltalán ilyet csinálni a rajongókkal? Mindenesetre nálam biztos a “győzelmük”, remélem a maradék epizódokban már kicsit jobbra fordulnak majd a dolgok.

+1: Stiles+Derek (Teen Wolf)

derek-and-stiles-derek-and-stiles-25094213-1024-768

Oké, ők nem egy pár (és nem is voltak azok soha, talán nem is lesznek), de a fél Tumblr mellett én is nagyon örülnék neki, ha valami csoda folytán Derek és Stiles összejönnének. ❤

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s