Pilot: Star-Crossed (CW)

Hű. Tényleg, elsőre csak ennyit írnék, hiszen én lepődtem meg a legjobban azon, hogy a szinte általam semmilyen szinten nem várt “Star-Crossed” mennyire jó Pilot epizóddal állt elő. Az akciódús, meglepően látványos cold open-t persze egy többnyire elcsépelt/megszokott CW-tinidráma követett (30 éves tinédzserek, szerelmi háromszög), mégis, a csatornától szokatlan igényes látványvilág, a részletgazdag környezet/díszletek, és a Matt Lanter-faktor miatt ebből még akár valami nagyon jó is kisülhet.

sc2

Az űrlényes/sci-fi körítés tulajdonképpen csak egy érdekes adalék a Rómeó&Júlia-sztori újbóli elmesélésének, de a hangsúly korántsem a hight-tech kütyükön van, szerencsére (bár értékelem, hogy ezeket is szép kivitelezésben kaptuk meg). A Földre érkező, más bolygóról származó humanoid nép integrálása a társadalomba viszont kellő számú olyan problémát vet fel, amivel a valóságban is meg kell(ett) birkóznia sokaknak. És ez rendkívül tetszik.

sc3

A Pilot (és gondolom a sorozat) leggyengébb pontja számomra az Aimee Teegarden által alakított Emery. Egyrészt ez a lány nekem nem adja be, hogy 16 éves (pedig lényegesen fiatalabb Lanter-nél, aki már 30 is elmúlt), másrészt ő talán a szereplőgárda legtehetségtelenebb tagja. Szóval ebből még lehetnek gondok, de szerencsére a “jópasi-felhozatal” kárpótol. Matt Lanter, Grey Damon és Greg Finley nekem egy ennél sokkal rosszabb pilot-ot is el tudtak volna adni, de hangsúlyozom, a sztori itt van olyan erős, hogy ne legyen erre szükség.

sc1Értékelés: 8/10. Szerintem CW-n sorozat még nem kapott tőlem ilyen jó pontszámot egyetlen rész alapján, de na, ez is megtörténhet. Kíváncsian várom a folytatást.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s