Teen Wolf 3×18 “Riddled”

Everyone has it and no one can lose it, what is it?

Oké, azt hiszem hivatalos, hogy a Teen Wolf 3. évadjának második fele a sorozat eddigi legjobb epizódjait szállítja sorban, ez pedig a legújabb résszel csúcsosodott ki: a feszült és roppant ijesztő cold open már bőven okot adhatott rá, hogy remek 40 percre számítsunk, és tényleg nem kellett csalódni.

tw1

Stiles eltűnése, majd a telefonbeszélgetései Scott-tal, Lydia képességének újbóli elővétele, a fura üzenetek Allison telefonján, Derek visszacsempészése a storyline-ba és Kira anyjának bevonása mind-mind nagyon jó jeleneteket szültek, de azért kétségkívül Dylan O’Brien zseniális alakítása volt az epizód csúcspontja. Rendkívül tehetséges ez a fiú, és az, hogy az írók végre a középpontba helyezték, a lehető legjobb döntés volt.

tw2

A kórházas jelenetek nagyon meghatóra sikerültek, a feszültséget mégis végig sikerült fenntartani. Annak is örülök, hogy a felnőtt karaktereket is használják, nagyon jól asszisztálnak a történésekhez. Stiles mellett pedig úgy fest Lydia is kezd kicsit “megőrülni”, nagyon érdekelne már, hogy mikor tanulja meg kontrollálni a képességét. Bár szeretem, mikor ijedt szemekkel mered maga elé, és sikítozik, de akkor is…

t3

Összességében tehát egy izgalmas, gyors tempójú epizódot kaptunk, ami a jövőre nézve is hasonlókat ígér – én pedig már alig várom. A Teen Wolf történetének talán legjobb fináléja vár ránk az évad végén, pedig eddig sem nagyon lehetett panasz a sorozat minőségére, ami az első évad óta folyamatosan fejlődik nagyon meredeken.

Értékelés: 10/10 – szerintem egyértelmű.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s