A 2013/14-es TV-s évad eddig

Bár már pár éve aktívan követem az amerikai (illetve kisebb mértékben az európai) sorozatipar történéseit, idén már “professzionális” szintre emeltem a pilot-szezont. Több mint harminc újonc első részének adtam esélyt, a második fázis a “bűvös haramadik epizód” – ezt követően kaszáltam, illetve folytattam a szériákat.

top31

TOP 3 az első három epizód alapján: Masters of Sex (Showtime), Agents of S.H.I.E.L.D. (ABC) & Welcome to the Family (NBC)

Itt vannak a legjobbak – érdekes, hogy például a végül továbbjutó ‘Mom’ mindössze a 31. helyezést érte el a Pilot-epizóddal. Nem meglepő módon az első helyre egy kábeles újdonság, a ‘Masters of Sex’ került, viszont én sem hittem volna, hogy a “szuperhősös” Agents of S.H.I.E.L.D. ennyire bejön majd.

A ‘The Originals’ az egyetlen, aminél a kasza ellenére tervezem a folytatást, ugyanis nagyon jókat olvastam róla, de ez szerintem nyárra fog húzódni. A többi esetben azonban az esetleg pozitív kritikák sem befolyásoltak, sajnos így is kezdenek túlnőni rajtam a sorozatok, muszáj szigorúnak lennem.

A daralistámon még ott van a ‘Helix’, a ‘The Tunnel’ és a ‘True Detective’ is, ezeknek már le van töltve az első része, csak még nem volt időm rájuk.

The-Tunnel-Intro-02-16x9-1

(Clémence Poésy, a The Tunnel főszereplője)

One thought on “A 2013/14-es TV-s évad eddig

  1. Visszajelzés: Mom – véget ért a 2. évad | Just a Boy In Motion

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s