The Crazy Ones 1×12 | SMG eddig hol volt?

A CBS egyik idei újoncát, aminek pilot-ját a rekord nézettségű The Big Bang Theory vezetett fel anno, főleg az Oscar-díjas Robin Williams, és a TV-s veterán Sarah Michelle Gellar nevével igyekeztek eladni, mielőtt indult adásba került volna. És persze azóta is.

Aki viszont valóban nézi David E. Kelley sorozatát, pontosan tudja, hogy “Buffy” közel annyi játékidőt sem kap, mint férfi kollégái (Williams, James Wolk, Hamish Linklater), inkább csak egysoros poénokkal asszisztál nekik. Eleinte egyébként ez zavart is, de végül sikerült berendezkednem erre a felállásra – SMG-t egyébként sem szoktam meg komikus szerepekben, így jól állt neki a háttérben meghúzódó realisztikus figura, aki kapcsolatot tart a valósággal. Aztán jött az új év első epizódja, és minden megváltozott…

ImageMrs. Prinze Jr-nak ugyanis végre sikerült egy kellően elborult, vicces storyline-t kreálni, és ez után már soha többé nem akarom, hogy ne szíveket tépjen ki és őrült győzelmi táncokat járjon. Zseniális volt, a sorozat talán eddigi legjobb része – pedig egyébként is elég jól tartja a 7-8/10-es minőséget, egy-két kiemelkedőbb epizóddal felnyomva az átlagot. Imádtam.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s